maj
12

Master Yoga Sweden Retreat på Grå Gåsen

Hotell Södra Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Maj är en helt ljuvlig tid på Gotland, naturen spirar och årets första primörer skördas. Landskapet på södra Gotland är storslagen på många sätt. Ljuset är magnifikt och solnedgångarna blir nog inte bättre än så här. En underbar tid och plats för yoga. Välkommen till ett spirande VÅR retreat!
Välkommen att möta våren på Master Yoga Swedens retreat med en av Sveriges populäraste hälsoprofiler Yogiraj ulrica norberg på boutiquehotell Grå Gåsen i Burgsvik på södra Gotland känt från TV-programmet Så Mycket Bättre.
Landskapet på södra Gotland är storslagen. Kusten är kantad av fina sandstränder. Inlandet lockar med naturupplevelser utöver det vanliga. På få andra håll är öns natur så utmärkande. Ljuset är magnifikt och solnedgångarna blir nog inte bättre än så här.
Här njuter vi av våren med kvalitativa yogaklasser, föreläsning ” Inte utan mitt andetag, Hikefulness tur, cykelutflykt med picnic, dopp i hav, pool och badtunna, god mat och bara vara tid. 

Vår logi på boutiquehotell Grå Gåsen @gra_gasen är fyllt med värme, hemmakänsla och barfotalyx. Grå Gåsen har åtta unikt inredda rum  i den vackra majestätiska patriciervillan anno 1850 och fyra inredda rum i poolhusen, alla lika stilrent inredda och med sköna sängar. Vi kopplar av i en härlig trädgård med både pool och badtunna och kanske njuter du av vårsolen lutad mot deras berömda ”Lada”.
Läs mer och boka din plats: www.masteryoga.se
Välkommen till ett spirande VÅR retreat på Gotland! 
Tillfällen
Boka här
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av