juli
14

Konsert med Cori Smith och Ingrid Rodebjer duo

Musik Östra Gotland
Evenemangsbild omslag
Konsert
Nyskriven & traditionell folkmusik från England & Sverige, med Ingrid Rodebjer, fiol, sång, waltzither, Cori Smith, viola & sång.
I ett litet format skapar Ingrid & Cori en musikalisk värld i ett tätt samspel av både tradition & nyskapande. Med nya kompositioner, sammanvävda arrangemang, improvisationer och sånger bjuder de in publiken till att följa med på en resa där fiol och viola spelar huvudrollen.

De började skriva musik tillsammans under hösten 2022 när Cori, från England, började som utbytesstudent på Kungliga Musikhögskolan där Ingrid, från Gotland, studerade svensk folkmusik. Ingrid & Cori fattade snabbt tycke för varandras musik och möttes i sitt gemensamma intresse för folkliga traditioner, poesi och sammanflätade arrangemang. Till sommaren återförenas de för att spela egenskrivna låtar, sånger och improvisationer tillsammans med traditionell musik som inspirerat dem i deras skapande. För duon slår inget närvaron av att skapa musik ihop. Nu bjuder de in publiken att ta del av deras resa, varmt välkomna!

Foto omslagsbild: Emanuel Blom

Evenemanget äger rum i Vibrationsverkets stora vita vackra tält i Anga socken på östra Gotland.

Vibrationsverket – rum för rörelse har verksamhetsstöd av Region Gotland och utvecklingsbidrag från Kulturrådet, samverkar med SV Gotland, arrangörsföreningar och fria professionella utövare.

Tillfällen
Entré
Entré 180kr. Ungdom upp till 18 år/student 130 kr. Barn fri entré.
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: