maj
11

Jazzklubben Magnus Öström Group

Musik Visby
Evenemangsbild omslag
Jazzklubben 11 maj 20.00 på Munkkällaren i Visby Magnus Öström Band Magnus Öström – trummor Daniel Karlsson – piano Andreas Hourdakis – gitarr Thobias Gabrielson – bas Bland konserter i bl a England och Tyskland gör han ett nedslag på jazzklubben i Visby. En av Magnus favoritklubbar
Magnus är kanske mest känd som en tredjedel av e.s.t. – Esbjörn Svensson Trio, men har under de senaste 10-12 åren skapat sig ett eget namn på den europeiska jazzscenen, både med sitt eget band med tre egna soloalbum i bagaget, varav en blev grammisnominerad (Thread Of Life) och en Manifest-belönad (Searching For Jupiter), och på senare år med supergruppen RYMDEN, tillsammans med Bugge Wesseltoft och Dan Berglund. Magnus är även medlem i göteborgsbasisten Lars Danielsson’s New Quartet ”Liberetto”. 
Magnus har samarbetat och spelat med Pat Metheny, Eliane Elias och Marc Johnson, och Mathias Eick för att bara nämna några.
Covid och livet kom emellan men i vår kommer äntligen hans fjärde soloalbum ut, nu på det norska skivbolaget Jazzland. Bland konserter i bl a England och Tyskland gör han ett nedslag på jazzklubben i Visby, som genom åren har blivit en av Magnus favoritklubbar.
 
 
Tillfällen
kfroxy.se/biljetter
Ordninarie 200kr
medlem i Kf Roxy 150kr
Studerandemedlem i Kf Roxy 100kr
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: