april
27

Jazzklubben Gotlandsmusikens jazztrio och Sarah Riedel

Musik Visby
Evenemangsbild omslag
Jazzklubben 27/4 20.00 På munkkällaren i Visby Sara Riedel - sång Oskar Lindström – piano Josef Karnebäck – bas Marcus Gruvstedt – trummor Glasklar och tryggt rotad i såväl visa, jazz och popmusik är Sarah ständigt aktuell i olika sammanhang. Som artist, sångerska, tolkare eller kompositör.
Med öppet hjärta och en omisskännlig frasering berör Sarah Riedel sin publik. Hon bjuder in till ett varmt musikaliskt landskap där poetiska textrader går hand i hand med luftiga arrangemang, allt i en självklar och innerlig helhet där vemod möter ljus. Tidlöst och ändå nytt. 

Sarah Riedel är en självklar och stark röst på den svenska musikscenen och har belönats med fina recensioner, Manifest- och Grammisnomineringar. Glasklar och tryggt rotad i såväl visa, jazz och popmusik är Sarah ständigt aktuell i olika sammanhang. Som artist, sångerska, tolkare eller kompositör. 

Gotland Jazztrio är en professionell och mångsidig pianotrio som arbetar med projekt både inom jazzgenren samt av genreöverskridande karaktär. Gruppen har gjort turnéer med artister som Lena Willemark, Filip Jers, Emil Jensen samt Sousou och Maher Cissoko. Gruppen samarbetar även med Jazzklubben på Munken i Visby och spelar regelbundet konserter tillsammans med många av den svenska jazzens främsta. Arrangeras i samarbete med Gotlandsmusiken • 
Tillfällen
kfroxy.se/biljetter
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: