Hållbarhetsbarometern (digitala träffar på Zoom)

Företagsutveckling Visby
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Gotland ställer om
Hållbart
Klimatsmart
Verkstad om Globala målen i ditt företag Du får ökad kunskap om hållbar utveckling och Globala målen, nya nätverk och kollegor att bolla dina tankar om hållbarhet med, samt stöd att utveckla ditt företags hållbarhetsarbete i praktiken.
 Verkstad om Globala målen i ditt företag

Du får ökad kunskap om hållbar utveckling och Globala målen, nya nätverk och kollegor att bolla dina tankar om hållbarhet med, samt stöd att utveckla ditt företags hållbarhetsarbete i praktiken.

Vi bjuder in en grupp företag i taget att delta i verkstadens fyra träffar.

I verkstaden gör du en skattning av ditt företags hållbarhetsarbete med projektets verktyg, Hållbarhetsbarometern, och du får hjälp att ta fram konkreta mål för att ta företagets hållbarhetsarbete till nästa nivå.

Vi träffas tre gånger med sex veckors mellanrum samt för en sista träff i samband med projektets mässa i februari.
Då får du också möjlighet att synliggöra ditt företag för mässans publik. Mellan träffarna erbjuds du individuell coachning. Det är gratis att delta.

En grupp kommer att ses fysiskt. De träffarna hålls på Kulturum i Visby på tisdagar klockan 10:30–12:00 (vi bjuder på lunch efteråt): 6 september, 18 oktober och 29 november. Jenny Lundahl leder gruppen. (FULLBOKAD)

En annan grupp kommer att ses online. De digitala träffarna hålls via mötesverktyget Zoom på samma tisdagar
klockan 13:30–15:00: 6 september, 18 oktober och 29 november. Abigail Sykes leder gruppen.

Sista träffen för respektive grupp hålls fysiskt på Kulturum lördag förmiddag den 11 februari 2023 i samband med mässan. Vi bjuder grupperna på gemensam lunch efteråt.

Anmäl dig till verkstaden senast fredag den 5 september genom att mejla till hej@omstallningskultur.se. Säg till om du vill delta fysiskt eller online. 

Projektet riktar sig till företag inom den kulturella och kreativa näringen:  branschgrupperna film och foto, reklam, arkitektur och kulturarv, form och design, konst, mode, litteratur, musik, scenkonst, spel och media. 

Tillfällen
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av