december
6

Energiträff i Visby

Övrigt leva och bo Visby
Evenemangsbild omslag
Gotland ställer om
Hållbart
Klimatsmart
Spara el – vilka åtgärder gör skillnad? Nu hjälps vi solidariskt åt att spara el, så att vi får ett bättre läge i vinter. Varje kilowattimme räknas. Lyssna till Energicentrum Gotland och GEAB, ställ frågor, ta del av tips och råd kring åtgärder som gör skillnad.
Varför ser energiläget ut som det gör, hur kommer elpriserna att utvecklas framöver – och vilka är de bästa sätten att skydda sig mot höga elräkningar?

Vi märker att många funderar på energifrågorna just nu och oroas kring sin egen situation – och därför bjuder vi tillsammans med GEAB in till energiträffar på olika orter runt om på Gotland. Hittills har vi varit i Slite, Roma och på Hemse.

Syftet är att skapa ökad klarhet i vad som sker och även se på vad var och en av oss enskilt kan göra. Träffarna är öppna för alla och vi bjuder på kaffe/te och smörgås.

Tid och plats:
Tisdag den 6 december kl. 18–20. Ljusgården i Rådhuset, Visborgsallén 19 i Visby.

Anmälan
Skicka gärna ett mejl till energicentrum@gotland.se och ange att du kommer till energiträffen i Visby. Då får vi en känsla för hur många smörgåsar som ska köpas in och hur många vi blir i lokalen. Ange eventuella allergier. Tack!

Frågor? Kontakta:

Patrick Dahl, Energicentrum Gotland
e-post patrick.dahl@energicentrum.se eller telefon 070-49 83 736
Varmt välkommen!
Tillfällen
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: