mars
31

Aktivitetsmöte: Gotland ställer om

Övrigt arbeta och utveckla Visby
Evenemangsbild omslag
Gotland ställer om
Inspiration, kunskap och samverkan – så får vi Gotland att ställa om! För att ge mer kraft åt ”Gotland ställer om” behövs mer aktiviteter och mer samverkan. Vi bjuder därför in till en träff för inspiration och kunskapshöjning, diskussioner kring aktiviteter, samordning och samverkan.
Folkbildningskampanjen ”Gotland ställer om” har varit igång i över ett år och 44 olika aktörer har valt att ställa sig bakom kampanjen. Ett flertal åtgärder har genomförts för att höja kunskapen om energi- och klimatfrågor, både inom organisationer och för allmänheten. Men ännu har Gotland en lång väg kvar att gå till klimatneutralitet 2040 – och här vill vi bidra! 
Därför anordnar vi under året fyra olika tillfällen för diskussioner, erfarenhetsutbyte, samordning och samverkan. Under denna första träff fördjupar vi oss även kort i temat ”Energiomställning och energisäkerhet”.
Var? Donnerska huset, hörsalen
När? Fredagen det 31 mars kl 10-12.
Hur anmäler jag mig? Anmäl dig här  https://www.lansstyrelsen.se/gotland/om-oss/kalender/kalenderhandelser—gotland/2023-03-08-inspiration-kunskap-och-samverkan—sa-far-vi-gotland-att-stalla-om.html 

Träffen är kostnadsfri och vi bjuder på fika.

Vid frågor eller behov av specialkost, kontakta Anna Sorby via e-post anna.sorby@lansstyrelsen.se eller telefon 010-223 93 86.
Tillfällen
Anmälan
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av