Vallevikens Hotell - Stugor & Konferens

Hotell Norra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Familjevänligt
Havsnära
Hundvänligt
Konferens
Ledigt boende under Almedalsveckan
Servering
Självhushåll
Stora sällskap
Välkomna till Valleviken, på nordöstra Gotland. Ett naturnära boende med hotell, stugor & ställplats, där lugnet infinner sig. En mötesplats också med möjlighet till konferens, över dagen eller med övernattning.
Välkommen till Valleviken på Gotland, den vackra byn vid havet. En kargt leende natur, och en historia som alltid är närvarande. Här möter Du en välbevarad genuin miljö där havet alltid är nära. Här finner Du säregna raukområden, unikt fågelliv, traditionsrik stenindustri, ensliga sandstränder, vackra träsk och Gotlands mesta skärgård.

Bo i bekväma stugor med självhushåll för hela familjen eller i hotellet beläget längs hamnens kajkant.

Hotellet har åtta moderna dubbelrum med egen ingång. Alla rum har två separata sängar som går att ställa ihop om man vill det, TV, vattenkokare, helkaklade badrum och en privat altan med fantastisk utsikt över hamnen och det öppna havet.

Stugor med självhushåll
Med fyra sängar och en bäddsoffa bor man bekvämt 4-6 personer i våra stugor. Varje stuga har en egen veranda där man kan avnjuta frukost i sommarsolen.

Stugorna är på 47 kvadratmeter, inklusive ett sovloft med två bäddar. På nedre botten finns vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummet har en bäddsoffa. Därutöver finns ett sovrum med två bäddar och en toalett med dusch. Totalt betyder detta att huset har sovplats för fyra personer + ytterligare två personer (barn) som då får sova i bäddsoffan. Stugorna med solaltan är byggda i en halvcirkel runt en gemensam gräsmatta.

Köket är utrustat med porslin för sex personer och har två kokplattor, kylskåp och mikrovågsugn.

Stugorna är vinterbonade. En stuga är tillgänglighetsanpassad.
Husdjur är tillåtna i vissa stugor och i hotellet!

Konferens
Få inspiration i en härlig miljö nära natur och hav. Kom ut till oss och ha din konferens eller möte. Kontakta oss direkt via vår hemsida eller per telefon.

Vallevikens Hotell - Stugor & Konferens